Hjärtruds Stuga

tisdag 3 januari 2012

Grått och vått

Idag har det varit en riktigt grå tisdag. Förmiddagen tillbringade jag hos frissan så nu är det ordning i kalufsen.
Efter maten när mannen åkt till sitt jobb så gick jag en promenad med hundarna. Det är så skönt att komma ut en stund och få lite frisk luft. Usch vilket grått och vått väder det var.


Se vilken grå himmel det varit idag, en sån där dag när man får ha lamporna tända hela dagen. Nu så här i kvällningen har vinden ökat och stormen Emil närmar sej. Hoppas vi inte blir strömlösa.
Jag gick en sväng ner mot dammen och kunde inte låta bli att ta ett kort på bron som vi satte dit i somras. Bron gör så att vi lätt kan nå andra sidan av dammen. Så är det ju lite med bloggandet också det bygger broar mellan människor. Människor man aldrig "mött" annars.
Jag har världens bästa jobbarkompis. Titta vilken fin blomma som stod och väntade på mig i fredags när jag kom till jobbet. Hon är guld värd, inte för att hon köper blommor utan för den hon är.
Nu tror jag att jag ska göra som Tingeling. Krypa in under filten och bara ha de gött.

Livet  är fullt av ännu onjutna stunder.

Kram  Karin

3 kommentarer:

 1. Hej! :o)

  Tack för den fina kommentaren. Vad roligt att du tittat in hos mej och kunde hitta lite inspiration.

  Vilken söt liten stuga du har! Ser så mysig och hemtrevlig ut.

  Just nu bloggar jag inte men brukar ändå titta runt lite bland andras bloggar lite då och då. Jag kommer tillbaka på fler besök här hos dej.

  Lycka till med kommande ståltrådsarbeten!

  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 2. Det har varit mycket gråväder och blåst på sista tiden. Hoppas att ni klarade er bra under stormen så ni inte blev av med el å sånt.

  Jag gillade ditt uttryck "Livet är fullt av ännu onjutna stunder"! Undra om man kan räkna dem i points som Viktväktarna gör...i så fall, har man inte tid att utnyttja en onjuten stund kanske man kan spara den som en "point" och ta ut den vid ett annat tillfälle=)

  Ha det så gott!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 3. Ja, nog är det grått och trist alltid. Men så gullig din jobbarkompis var. Så kul att få en uppskattning på det viset.
  Nog vill man gärna göra som Tingeling, men än är inte julen borta här riktigt så det är väl bäst att sätta igång igen.
  Ha en fin kväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera