Hjärtruds Stuga

måndag 10 oktober 2011

Verkligen höst

Vad dagarna går fort. En jobbar helg har passerat och det är åter måndag. Igår tänkte jag att jag ska besöka gymet på hemvägen från jobbet nu på morgonen, så jag packade träningsväskan. Idag när jag slutade så var jag så trött så det blev raka vägen hem och en slummerstund i sängen. Egentligen gillar jag inte att lägga mej på dagen för jag blir bara så seg och har svårt att komma igång igen, men nu är jag igång igen. Har gått en promenad och fått lite mat i magen så nu är jag på banan igen. Gymet?? Tja kanske ikväll.

Tidigare i sommar så målade jag om i sonens gamla rum. Han hade målat väggarna svarta och det är inget jag trivdes med så nu är de ljust äggskalsgula. En bäddsoffa har inhandlats för nattgäster och nu ska jag skruva upp lite hyllor på väggen.


Jag har tänkt mej att ha lite dvd filmer och sysselsättning för små nattgäster på hyllorna. Kan ju vara skönt att barnbarnen har lite att sysselsätta sej med när de är på besök.


Bäddsoffan är en enkel IKEA soffa som är super enkel att bädda ner till en hyfsat stor dubbelsäng. Praktiskt!!

Måste bara visa en bild på mitt senaste projekt. En kofta till det stora barnbarnet. Jag stickade en likadan till E när hon var liten fast hennes var blå, Ska bli kul att se om hon känner igen mönstret, hon var nämligen väldigt kär i sin kofta som hon kallade för äppelknappströjan. Den hade knappar i form av äpplen.Vi får väl se vad jag kan hitta för knappar till denna koftan.

Nu är det nog dags att ta tag i dagen och få något uträttat.

Ha en fin dag, Kram Karin