Hjärtruds Stuga

tisdag 6 mars 2012

Barn filtar

God förmiddag mina goda bloggvänner.
Hoppas natten varit snäll mot er och ni är pigga och redo för en ny dag. Den senaste veckan har det varit underbart vårväder och jag har så smått börjat greja lite ute. Söndagen blev en snickardag och jag hade laddat för att måla lite igår men det var ju skitkalllt. Inte ens i växthuset var det tillräckligt varmt för att måla. Det fick bli innefix stället.


Årets första penseérDe senaste månaderna har jag bara virkat barnfiltar. Stickade så mycket sockor i höstas så jag fick nog av det. Som jag tidigare berättat så är jag ju lite periodare på pyssel. Snöar in på något och så håller jag på med det ett tag. Just nu är det barnfiltar.En i lila toner och vitt


En  i rosa toner och vittEn i blått och vitt till lilla Danteoch nu en i cerise, blått och vitt.


De är så där enkla att hålla på med så man kan se på tv samtidigt.

Idag har jag varit på möte och vissa möten väcker tankar till liv. Ibland kan man fundera på hur människor fungerar och varför de gör som de gör.
När du får en citron, gör saft av den så blir den god ändå.


Ha det gott.

Kram Karin

4 kommentarer:

 1. Vilka söta små filtar. Det var en trevlig idé för jag brukar också köra fast på ett par saker *ler*. Du får ha en fortsatt bra dag.

  Kram
  Elna

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Tack för dina alltid så mysiga kommentarer hos mej!!!
  Dom värmer..såå gott!!
  Underbara vårblommor!!
  Ha en fortsatt härlig dag!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Ja, virka sådana saker, filtar osv är jättebra för man kan se på tv. Mer pilliga saker går inte. Dina plädar är jättefina, och det är roligt att virka dom där vågorna!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilka jättefina filtar du virkar!! Härligt våriga färger :)
  Kram Marie

  SvaraRadera