Hjärtruds Stuga

söndag 18 mars 2012

Söndag

Hoppas ni har en skön söndag alla goa bloggisar.Jag måste bara visa några bilder på en så fin byrå jag fått ta över när dottern flyttade. Tänk vilken tur jag hade som fick förtroendet att förvalta denna skatt.


Den är i mörkbetsat trä och alldeles underbar. Vilken patina den har.Skavd, färgstänk, lackskador ..............men alldeles underbar. Tänk om den kunde berätta sin historia.

Ha en underbar söndag . Njut av helgens sista timmar.
Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter.

Kram Karin

4 kommentarer:

 1. Hoppas att du har en underbar söndag!!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Den var väldigt vacker, jag älskar sådana gamla möbler och lite maskstungen är den också. När jag var barn fick jag ibland vara i "salen" och plocka maskar ur en skänk. 2 öre per mask fick jag! Dom stack ut sina huvuden ur hålen så det bara var att ta dom.....
  Jag har en liknande möbel, fast inte alls så fin, som jag ska ta mig an, lådorna kärvar och lite så där. Den behöver en omgång puts också, av något slag!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Så fin! Underbart med gamla fina möbler. kram

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker byrå, undra vad de målade som gav färgstänk på byrån? Undra vad som legat i lådorna då byrån var ny? Vad hände då byrån fick sitt första "skavsår"? Ja tänk om alla gamla möbler kunde tala=)

  Ha det gott!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera