Hjärtruds Stuga

fredag 9 december 2011

Fredag- veckans bästa dag

Jag gillar fredagar och idag är det en ledig fredag. Jag jobbar inom omsorgen och egentligen så är väl de flesta dagar likadana på jobbet, men fredagar tycker jag är speciella.

Igår var jag på revy tillsammans med jobbarkompisar. Vi startade med god mat på Mangos och gick sen vidare till revyn som arbetskamrater på Skövde kommun övat in. De har haft revy varannat år ett tag nu och det är alltid lika kul att se dem.

Idag har vi grått och trist väder. Det duggar lite och den fina snön försvinner sakta.
Så här ser det ut idag när jag står på trappan och vänder blicken mot min stuga.För några år sen så köpte jag en tomte som står i trädgården året om. Han heter Efraim och han byter placering efter årstid. På sommaren står han lite avslappnat i skuggan av nån växt men när hösten kommer så flyttar han upp på altanen på framsidan och glädjer oss varje gång vi går in i huset.Han har blivit lite blek om nosen efter att ha stått i solen några somrar men jag tycker han är söt ändå.

I veckan har det inte blivit så mycket handarbete. Ett par lila raggsockar har dock blivit klara och väntar på att få nya ägare. Jag har börjat på en cupcake mössa till och den här ska bli grön och fin, som en prinsess bakelse. Det är ju farmors lilla prinsessa som ska få den.

Nu får jag nog ta tag i dagen om det ska bli nåt gjort. Ikväll blir det julbord med mannens jobb.

Ha en fantastisk fredag mina vänner.

Kram Karin

2 kommentarer:

  1. Vad kul med en ny besökare på bloggen. Och så fin din blogg var. Lägger dig i min lista, för hit vill jag återkomma.
    Lycka till i tävlingen.
    Kram Elzie

    SvaraRadera
  2. Kul att du vill återkomma. Jag är lite ny i bloggvärlden och blir så glad att någon besöker mej. Ha de gott

    SvaraRadera